Tuki

Usein kysytyt kysymykset ja laitteen käyttöohje

Burrel tekninen tuki

puh. 0600-11999 (ark. 9-17) hinta 1,98€/min + pvm

huolto@alaskabrands.fi

S12 HD+SMS PRO

Lataa käyttöohje


Kamera ei muuta Burrel+ palvelussa päivitettyjä asetuksia heti?

Kamera vastaanottaa päivitetyt asetukset Burrel+ palvelusta samalla, kun se lähettää kuvan tai videon palveluun. Jos kameran edessä ei ole liikettä eikä kamera näin ollen lähetä kuvaa, määrittyy asetusten vastaanottaminen automaattisten asetusten päivystyksellä. Voit muuttaa automaattisten asetusten päivystystä kameran asetuksista, jolloin saat määritettyä kuinka usein kamera tarkistaa päivitetyt asetukset.

Huom.: Jos haluat asetusten hakuvälin olevan tiheä, suosittelemme käyttämään kameran virtalähteenä verkkovirtaa tai riistakameralle tarkoitettua akkua.


Kamera on yhdistetty Burrel+ palveluun, mutta ei lähetä kuvia?

Varmista, että käytössä oleva muistikortti on yhteensopiva riistakameran kanssa. Muistikortin koon tulee olla enintään 32GB. Emme suosittele käyttämään adapterissa olevia muistikortteja, sillä ne eivät toimi kameran kanssa yhtä luotettavasti kuin yksiosaiset muistikortit.

Varmista myös että muistikortin fyysinen lukitus on vapautettu. Jos lukitus on päällä, kamera antaa SETUP-tilassa näytölle ilmoituksen ’’Kortti lukittu’’.


Kamera ei lähetä videota?

Burrelin videoita lähettävät kameramallit ovat S12HD+SMSPRO sekä Edge HD+3G/4G. Muut videoita kuvaavat kamerat tallentavat videon muistikortille, mutta eivät lähetä sitä.

Yleisimmin videon lähetyksessä ilmentyvät ongelmat johtuvat kuvausasetuksista. Tarkista onko kuvaustila ’’Kuva&video’’? Tällöin kamera tallentaa kuvan ja videon muistikortille, mutta lähettää vain kuvan. Jos haluat että kamera lähettää videon, aseta kuvastilaksi pelkkä ’’Video’’


Kamera lähettää vain tietyn määrän kuvia päivässä?

Kameran päiväkohtaista lähetysmäärää voi säätää kameran asetuksissa. Oletuksena enimmäismäärä on asetuksissa ’’0’’, jolloin kamera lähettää kuvia rajoittamattomasti.


Milloin kamera ottaa kuvan TimeLapse asetuksella?

Kun olet asettanut TimeLapse kuvaksen haluamallesi aikavälille ja päivittänyt asetukset, kamera alkaa ottamaan kuvia TimeLapse asetuksella heti vastaanotettuaan päivitetyt asetukset.


Muutin kameran asetuksia suoraan kamerasta, mutta tallennetut asetukset ei säily kameran muistissa?

Kun kamera on yhdistetty Burrel+ palveluun, hakee kamera asetukset oletusarvoisesti Burrel+ palvelimelta. Jos muutat asetuksia fyysisesti suoraan kameran valikosta, tulee muutetut asetukset lähettää tietona palvelimelle jotta muutetut asetukset säilyvät. Tämä tapahtuu valitsemalla asetusten muuttamisen jälkeen kameran lähetysasetuksista kohta ‘’Lähetä asetukset’’.